• Gratis verzending vanaf 24,95
  • Voor 16.00 besteld, zelfde dag verstuurd
  • Gratis bezorgd in Alphen aan den Rijn met code ALPHEN

Goud wordt steeds meer gebruikt in het interieur. Gouden woonaccessoires zijn een ideale manier om de kleur subtiel in je interieur te verwerken en het geheel net wat meer te laten stralen. Zo valt goud uitstekend te combineren met een groot aantal andere kleuren, zoals een mooie donkerrode muur of een donkergroene bank of zwarte tafel. Door te spelen met verschillende kleuren krijgt je interieur een warme uitstraling en springen de gouden accessoires er uit.

gouden woonaccessoires

Subtiele en mooie gouden woonaccessoires

Goud kan erg in het oog springen, maar kan ook op zeer subtiele wijze verwerkt worden in jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor gouden kaarsen, kussens, schalen en fotolijstjes om de luxe kleur terug te laten komen in jouw woonkamer of slaapkamer. Het leuke van mooie woonaccessoires is dat je deze ook gemakkelijk van plek kunt verplaatsen. Hierdoor kun je hier de ene maand je woonkamer mee opfleuren, en de volgende maand de hal of je slaapkamer mee versieren. Op deze manier kom je er spelenderwijs achter hoe je goudtinten het beste verwerkt in jouw huis. Pak jij het liever groots aan? Ga dan voor grotere en meer aanwezige items van goud, zoals lampen, spiegels, bloempotten of een gouden bijzettafeltje.

Gouden woonacccessoires voor iedere smaak

Het leuke van gouden accessoires is dat je altijd wel een mooi item vindt die past bij jouw smaak. Welk gouden woonaccessoire je nodig hebt is ook afhankelijk van de ruimte die je wilt aankleden. Zo staat een gouden spiegel prachtig in de gang en is dit bij binnenkomst een echte eyecatcher. In de woonkamer kun je bijvoorbeeld werken met gouden kandelaars of gouden vazen, terwijl gouden kaarsen veel sfeer toevoegen aan iedere ruimte in huis. Door het goud terug te laten komen in verschillende ruimtes zorg je ook voor eenheid in het interieur. Goud heeft een luxe uitstraling en zorgt voor een warm gevoel. Daarbij is de kleur eenvoudig te combineren met andere kleuren, van blauw en wit tot zwarte woonaccessoires. Gouden woonaccessoires koop je bij Lovely Goods. Plaats je voor 16:00 jouw bestelling? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe gouden woonaccessoires.