• Gratis verzending vanaf 24,95
  • Voor 16.00 besteld, zelfde dag verstuurd
  • Gratis bezorgd in Alphen aan den Rijn met code ALPHEN
vazen voor droogbloemen
vaas voor droogbloemen
vaas voor droogbloemen kopen
vaas voor droogbloemen

Dé interieurtrend, droogbloemen

Wat jaren geleden een stoffige trend was, is nu helemaal terug en trendy, droogbloemen! En terecht want
droogbloemen zijn behalve tijdloos, duurzaam en veelzijdig ook echte eyecatchers. Je hebt er bovendien geen omkijken naar en ze gaan heel lang mee. Als je ze niet in de zon zet zeker een half jaar. Met droogbloemen geef je je interieur een bohemian, klassieke of juist tijdloze look. Je kunt met droogbloemen werkelijk alle kanten op. Zo kun je kiezen voor slechts één enkele tak of bloem of juist een enorme bos met droogbloemen. Er kan met kleur, vorm en soort worden gespeeld. Samen met de juiste vaas zijn de mogelijkheden echt eindeloos en kun je blijven combineren. Bij Lovely goods hebben we super trendy vazen die perfect bij jouw droogbloemen passen.

Van vaas tot droogbloem

Voordat je overenthousiatst armen vol droogbloemen je woning binnensleept, is het verstandig je af te vragen of het beter is eerst voor een geschikte vaas of accessoire te zorgen. Wil je een vaas die niet te opvallend is en dat alle aandacht op je droogbloemen wordt gevestigd? Of wil je juist dat de vaas de eyecatcher is en volstaat een enkel droogbloem of takje? Wel iets om eerst even bij stil te staan
Het is het eenvoudigst om eerst voor een geschikte vaas te zorgen. Lovelygoods heeft mooie, leuke, trendy maar ook eenvoudige vazen voor droogbloemen in het assortiment opgenomen. Ze passen beslist in jouw interieur! Heldere vazen, vazen van grijs glas, groen glas, vazen met een gouden hals of glas met een motiefje. Hier vindt je jouw vaas voor droogbloemen.
Als je de vaas van je keuze voor 16:00 uur bestelt wordt die nog dezelfde dag verstuurd.

Vaas voor droogbloemen in huis

Zodra je de vaas hebt ontvangen, kun je die op een geschikte plek neerzetten en eindelijk je droogbloemen kopen. Wanneer je op zoek gaat naar de bijpassende droogbloem(-en)is niks te gek en alles kan en mag! Steek bijvoorbeeld eens een exotische veer tussen je droogbloemen.
Behalve een vaas voor droogbloemen kun je ook stylen met manden, bloempotten, flessen of zelfs met kaarsenstandaards. Een groepje van verschillende soorten vazen met dezelfde soorten droogbloemen zal het ook goed in je interieur doen. Omgekeerd zullen dezelfde soorten vazen het weer goed doen met verschillende soorten droogbloemen. Je kunt bij zelfde soorten vazen met de hoogte van de vazen of juist de hoogte van de droogbloemen spelen. Mogelijkheden te over! Inspiratie of voorbeelden nodig voor droogbloemen in vaas? Kijk eens op Instagram of Pinterest.